- INSPIRASJON - 

Her får du tips og inspirasjon til helse, velvære og trening.

0

Bør du bruke knestøtte når du går på ski?

Har du tenkt deg på ski i vinter? Kanskje knestøtte er noe for deg?
0

Hva er en nakkekrage og hva er fordelene?

En nakkekrage er en støtte til nakke, skuldre og hode. Kragen avlaster og immibiliserer nakkevirvlene og brukes ofte til å lindre nakkesmerter, stress og spenninger.
0

Hva er fordelen med sportsdrikke og sportsernæring?

Sportsdrikke og sportsernæring er begge laget for å hjelpe idrettsutøvere med å yte sitt beste under trening og konkurranser.
0

Hva hjelper mot plattfot?

Lider du av plattfot? Behøver føttene dine støtte? Her vil du få noen tips til hvordan du kan lindre smerte og få bedre komfort.
0

Håndtrening - for sterkere og smertefrie hender!

Håndtrening er et effektivt treningstiltak som mange mennesker kan ha nytte av. Det finnes i dag ingen kur mot håndartrose, men forskning viser at håndøvelser bidrar til å vedlikeholde bevegelse, smertereduksjon, økt gripekraft og bedre mestring i daglige aktiviteter.
0

Hva er håndartrose?

Artrosje eller slitasjegikt kan være smertefullt. Men det fins håp. Her kan du lese mer om hva artrose er og hvordan du kan trene hendene.
0

Slik bruker du et skråbrett

Noen ganger er det enkleste det beste. Dette gjelder også skråbrettet. Her kan du lese mer om hva et skråbrett er, og hvordan du bruker det.
0

Har du smerter i ryggen?

De aller fleste av oss vil oppleve perioder i livet med smerter i ryggen. Ryggsmertene er sjelden alvorlig og går i de fleste tilfeller over av seg selv i løpet av relativt kort tid. Her får du tips til hva du kan gjøre med ryggsmerter.
0

Hva er musearm?

Musearm eller musarm er en smertetilstand i underarmen. Den oppstår typisk som følge av pc-arbeid med mus. Men tilstanden kan også oppstå i forbindelse med andre aktiviteter, som håndarbeid, padling, matlaging eller håndverksarbeid.
0

Hva er akillestendinopati?

Akillestendinopati er smerter og stivhet i akillessenen, 2-6 cm ovenfor hælbeinet, forårsaket av overbelastning. Tilstanden sees ofte hos idrettsutøvere, mosjonister og eldre mennesker.
0

Hvorfor måle laktat?

Laktat dannes i musklene dersom musklene ikke får tilstrekkelig med oksygen. Jo hardere den fysiske belastningen er, desto mer laktat produseres. Når kroppen ikke klarer å transportere bort den mengden laktat som dannes, blir muskulaturen stiv.
0

Hva er plantar fasciitt?

Plantar fasciitt er smerter rundt hælen som stråler fremover i foten, forårsaket av overbelastning av fotsålens senedrag mot innfestningen til hælen. Tilstanden gir smerter ved belastning av foten.
0

Hva er artrose?

Er du stiv i leddene når du står opp om morgen? Opplever du smerter som blir bedre når du beveger deg? Da kan du ha symptomer på slitasjegikt eller artrose.
0

Hva er Jumpers knee?

Jumpers knee (hopperkne) gir smerter i fremre del av kneleddet og utløses sørlig av aktivitet og idrett som innebærer mye hopping.
0

Hva er Runners knee?

Runners knee gir smerter på utsiden av kneleddet. Tilstanden behandles med justering av treningsbelastning, alternativ trening, styrketrening og eventuelt NSAIDS. I noen tilfeller kan kortisoninjeksjoner benyttes.
0

Hva er Osgood Schlatters?

Schlatters er en betennelsestilstand i brusk, ben og sene i muskelfestet til den store lårmuskelen på forsiden av skinnebeinet, like nedenfor kneskålen.
0

10 gavetips til hen

Lurer du på en gave til hen? Her har vi laget en liste med 10 gavetips til hen fra vår Welli.no-shop.
0

"Welkommen" til Welli

Welli er en ny norsk nettbutikk med et av Norges største utvalg av produkter for trening, helse og velvære. Her får du alt fra knestøtter til tredemøller og treningsstrikk!
0

Slik bruker du en tredemølle

En tredemølle er en fantastisk måte å komme i form på. Den forbrenner kalorier og booster helsen. Men det krever litt forberedelser, og her er noen tips til hvordan du får mest ut av tredemøllen.
0

5 øvelser du kan gjøre med foam roller

Foam rollere har økt i popularitet de siste årene. Årsaken er at du lett kan frigjøre triggerpunkter, muskelknuter og øke fleksibiliteten. En roller kan øke blodsirkulasjon og redusere ømhet etter trening.
0

10 gavetips til ham

Har du en kjæreste eller venn som du vil gi noe ekstra til? Her har vi laget en liste over 10 gavetips til ham. Her finner du gaver til velvære, trening eller støttebandasjer.
0

Hvordan fjerne magefett med trening

Noe av det vanskeligste du kan gjøre er å fjerne magefett. Det fins ingen rask vei mot dette målet. Men det fins øvelser som fjerner fett på hele kroppen. Klarer man å kombinere trening med en sunn diett, så er målet innen rekkevidde. 
0

5 populære toppturer

Norge er uten tvil et av verdens vakreste land. Vi har vakker natur, høye fjell, dype fossefall og metervis med skog. Helt perfekt utgangspunkt for en gåtur. Her har vi forslag til fem av de beste toppturene.
0

Tips for å komme i gang med løping

Er du en som akkurat har begynt å løpe, eller en som vurderer å komme i gang? Les denne artikkelen og bli motivert til fortsettelsen!
0

Så aktiv bør du være

Hvert eneste minutt du rører på deg er en helsegevinst, mener Helsedirektoratet. 20 minutter fysisk aktivitet hver dag er tilstrekkelig. Her får du noen tips til aktiviteter du kan gjøre.
0

Hva er en massasjepistol?

Massasjepistol er et håndholdt produkt som brukes til massasje. De kommer vanligvis med hoder i ulike størrelser og former. Formålet er å gi kraftige vibrasjoner til muskler, noe som forbedrer restitusjonen etter trening eller andre fysiske aktiviteter.
0

Støtte for padeltennis og tennis

Lurer du på å begynne med padeltennis eller tradisjonell tennis? Padel er en av Norges hurtigst voksende idretter. Det er en blanding av tennis og squash. Det er vegger rundt hele banen, men poengsystemet er som i tennis.
0

Slik beskytter du deg mot bakterier på treningssenter

Undersøkelser viser at treningsutstyr som brukes av flere, er hovedgrunnen til at mange pådrar seg smitte på treningssenter. Men ved å følge noen enkle regler, så kan du unngå å bli smittet under treningsbesøket.
0

Hva er tennisalbue?

Hvis du har smerter når du løfter kaffekoppen eller håndhilser, så kan det være at du har pådratt deg en tennisalbue (epikondylitt).
0

Hva er golfalbue?

Golfalbue (medial epiondylitt) er en senelidelse karakterisert ved smerter i albuen. Smertene er lokalisert ved utspringet til håndleddets bøyemuskler på benutspringet på innsiden av albuen.
0

10 gavetips til henne

Har du en kjæreste eller venninne som du vil gi noe ekstra til? Her har vi laget en liste over 10 gavetips til henne. Her finner du gaver til velvære, trening eller støtter.
0

Tiril og Ingrid gjør Ropes

Bungee Ropes er en individuell styrke/kondisjonstrening som passer for alle, uansett aldersgruppe eller fysisk nivå. Bli med skiskytterne Tiril Eckhoff og Ingrid Landmark Tandrevold på en økt.
0

Tabell for omregning av km-tid

Her er en løpstabell som viser omregning av km-tid. Denne tabellen vil hjelpe deg når du skal beregne fart under løping.