Om oss

Welli er en norsk nettbutikk med et av Norges største utvalg av produkter for trening, helse og velvære. Her får du alt fra knestøtter til tredemøller og treningsstrikk!

 

Welli AS er en 100% norsk virksomhet. Vi er en del av AlfaCare-familien og AlfaCare AS er vårt søsterselskap. AlfaCare har lang erfaring som leverandør av klinikkutstyr og produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager og idrettsskader til det profesjonelle markedet. AlfaCares kunder er fysioterapeuter, kiropraktorer, sykehus, topp- og breddeidrett med mer. AlfaCare ble etablert i 2002 og feirer 20 år i 2022.

 

Hensikten med Welli er å tilby mange av de samme produktene som AlfaCare selger, men på en enkel og oversiktlig måte for forbrukeren. Vi har derfor tatt bort produkter som kun er relevante for profesjonelle. Vårt mål er å tilby deg riktig produkt med rask levering og enkel betaling gjennom Klarna. Du velger selv om du foretrekker å betale på forhånd eller med faktura i etterkant av at varen er mottatt.

 

For deg som er terapeut anbefaler vi å besøke www.alfacare.no.

 

Hvordan skiller vi oss fra andre på markedet?

Mottoet vårt er «for a better life». Det innebærer at vi skal tilby produkter som skal berike ditt liv, enten du er mosjonist, toppidrettsutøver eller vil ha noe som gir deg maksimal velvære. Vi får hele tiden nye varer slik at vi sikrer at våre kunder det best mulige oppdaterte utvalg av produkter.

 

Welli lover å bidra med følgende:

 

✅ Stort utvalg

✅ Topp kvalitet

✅ Best på service

 

Vi gjør alt for at du skal få den beste opplevelse hos Welli. Kontakt oss gjerne på e-post eller ring oss (telefon: 35 02 95 90) hvis det er noe du lurer på. Vi sitter klare til å besvare din henvendelse.

 

Firmaopplysninger:

Welli AS

Org. nr. 928 032 957

Heddalsveien 11, bygg 140

3674 Notodden