Outlier Nordic T-Bar

For Nordic Hamstring

Varenr: 364215375135191
Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring Outlier Nordic T-Bar For Nordic Hamstring
999,-
-+
9 På lager

Nytt, patentert hjelpemiddel for skikkelige utførelse av Nordic Hamstring.

Nordic Hamstring er en av de best dokumenterte øvelsene for hamstringsrehabilitering, styrke og skadeforebygging. Øvelsen er like enkel som den er genial. En utfording ved gjennomføring av Nordic Hamstring er dog å finne den perfekte plassen for utførelse.

Med Outlier Nordic T-Bar kan du gjennomføre Nordic Hamstring nesten overalt. Hælfestet er kledd med et tykt skumlag for økt komfort. Produktet kan også lengdejustering for å passe alle typer mennesker. Med ankeret festes den enkelt til en ribbevegg, rack, fotballmål, dør eller lignende og justeres til ønskelig lengde.

Produktet kommer i en oppbevaringsbag og tar svært lite plass. Denne kan du legge rett i gymbaggen.

Nordic Hamstring er en tung øvelse og vi anbefaler gradvis tilvenning med økning i motstand, repetisjoner og sett. Med AlfaCare Powerband kan du enkelt avlaste med ønsket strikkmotstand. Vi anbefaler også å bruke en balansepute eller lignende under knærne for best mulig komfort.

Slik bruker du Outlier Nordic T-Bar:

121247