Frisk Rygg

Mindre Smerter: Trygt og Enkelt

Varenr: 115145
Frisk Rygg Mindre Smerter: Trygt og Enkelt Frisk Rygg Mindre Smerter: Trygt og Enkelt Frisk Rygg Mindre Smerter: Trygt og Enkelt
399,-
-+
1 På lager

Hvor kommer ryggplagene fra? Og hvorfor forsvinner de ikke?

Det er frustrerende å ikke få svar. Eller, kanskje får du altfor mange svar. Kanskje får du vite at det «sitter i hodet» eller at det er «uspesifikke smerter» Hva er egentlig årsaken til at smertene ikke forsvinner? Denne boka lar deg ta kontroll over tilbakevendende ryggsmerter. Finn ut hva du gjør riktig og hvilke forbedringer du kan gjøre for å bli raskest mulig frisk. Boka har bidrag fra Skandinavias fremste eksperter innen ryggbehandling, smerter, stress mestring, søvn, madrassvalg, styrketrening, bevegelighet, løping og sykling.

De syv faktorene som gjør ryggen frisk

Friskhjulet er en test som skårer deg på disse faktorene. Denne testen danner fundamentet for boka Frisk Rygg. Basert på hva du svarer på testen, vet du hvilke faktorer du bør gjøre noe med. For hver av faktorene finnes det konkrete tiltak du kan gjøre for å bedre din skår. Høyere skår er lik mindre risiko for nye ryggsmerter.

Den enkle veien til en sterk, avslappet og smertefri rygg

Er det bare øvelser og trening? Nei, boka går gjennom hele din hverdag, slik at du finner ut hva du kan gjøre avhengig av hvilke faktorer som er årsak til plagene. Vi kaller boka Frisk rygg. Det er den enkle veien til en sterk, avslappet og smertefri rygg.
76550