2Toms GripShield

Varenr: TT210
2Toms GripShield
278,-
-+
20+ På lager

Reduserer fuktighet, forbedrer gripeevnen

Svette hender? GripShield gir ummiddelbare, langtidsvirkende resultater. Dette er produktet for deg som spiller tennis, padel, golf eller rett og slett bare har utfordringer med svette i hendene.

Når prestasjonen avhenger av gripeevnen er det ikke rom for fuktighet og viktig å holde hendene tørre. Derfor er 2Toms GripShield er utviklet for å virke raskt og holde hendende tørre i lange perioder for å forbedre gripeevnen under fysisk aktivitet, varme, fuktige og regnfulle forhold.

 

Hva skiller GripShield fra lignende produkter?

Om det er før eller under aktivitet gir 2Toms GripSield resultater ved å tørke hendene raskt og skaper en barriere i håndflaten for å forbedre grep og prestasjonsevne. Man kan også bruke produktet inne i hansker for å forebygge svette!

GripShield er utviklet for å virke raskt, holde hendene tørre og forbedre gripeevnen. GripShield kan brukes av alle for å forhindre fuktige og svette hender.

- Påføres enkelt uten klissete rester
- Gir deg det mest naturlige og komfortable resultatet
- Reduserer problemer med grep knyttet til svette eller regn
- Ikke klissete eller fettete
- Langtidsvirkende effekt
- Kan brukes inne i hansker

Benytt GripShield når det gjelder som mest:

- Idretter som: Cricket, sykling, baseball, basketball, bowling, fotball, golf, turn, ishockey, rugby, ski og tennis
- Ved arbeid som: Mekanikk, maskinarbeid, industrielt arbeid
- GripShield er løsingen for alle aktiviteter som bør utføres med et tørt og fast håndgrep.

Bruksanvisning

Påfør mengde tilsvarende størrelsen på en mynt i håndflaten og smør den over håndflater, fingre og baksiden av begge hender. Gjenta etter behov.

Ingredienser

SD Alcohol 40B, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Alcohol, Silica, Water, Witch Hazel, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxypropylcellulose, PEG-40 Caster Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Blue 1, Yellow 5

Bedre grep padel
Bedre grep tennis
Bedre grep golf

Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Erik12.09.2022Upassende?
2Toms GripShieldKjøpte denne for å bruke i hendene når jeg spiller tennis. Holder håndflatene tørre og fungerer veldig bra!
64540