Ropes Bungee Relief Medium

Varenr: RO-010
Ropes Bungee Relief Medium Ropes Bungee Relief Medium Ropes Bungee Relief Medium Ropes Bungee Relief Medium Ropes Bungee Relief Medium
Motstandsnivå
1 497,-
-+
Antall i kart: 6
Antall enheter i kjøpsforpakning
100+ På lager

Ropes Bungee Relief benyttes hos pasienter som trenger støtte i sin opptrening. Produktet gir god støtte i posisjoner der du trenger det. Strikken gir mest motstand der du er sterkest og minst der du er svakest, og gir deg dermed en optimal motstand gjennom hele bevegelsesbanen. Bungee Relief er også perfekt for individuell avlastning ved trening av styrke, balanse, bevegelighet og motorikk. Strikken er godt egnet som ergonomisk hjelpemiddel innen terapeutisk behandling. Bungee Relief kan brukes i kombinasjon med andre Ropesprodukter som også passer for terapeutisk behandling, som Ropes Pro Line og Ropes Bredslynge.

Produktet kommer med to nivå av motstand: Den sølvgrå strikken har stor motstand og egner seg best for voksne. Den oransje strikken har mindre motstand og egner seg best til barn, eldre, personer under rehabilitering og de som ønsker lettere motstand.

 Produktet leveres med en Doorbag, en sterk nylonbag som kan brukes som døranker. Dette gjør det enkelt å trene hvor som helst og når som helst. Fest strikken i Doorbag med en karabinkrok, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen. Dette er helt ideelt for effektiv hjemmetrening av for eksempel skulder. Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare og ta med strikken på reise.

Settet består av en strikk (80 cm) uten håndtak, 2 karabinkroker samt Doorbag for oppbevaring.

Anbefalt belastning:
Ropes Bungee Relief er et strikkprodukt og ikke et tau. Den skal derfor ikke brukes med full kroppsvekt eller som festeanordning. Strikken skal ikke strekkes ut mer enn én gang strikkens lengde.

76381