Dynamic Tape 5 cm Beige/Svart Tattoo

5 cm x 5 m

Varenr: 111919
Dynamic Tape 5 cm Beige/Svart Tattoo 5 cm x 5 m Dynamic Tape 5 cm Beige/Svart Tattoo 5 cm x 5 m Dynamic Tape 5 cm Beige/Svart Tattoo 5 cm x 5 m Dynamic Tape 5 cm Beige/Svart Tattoo 5 cm x 5 m Dynamic Tape 5 cm Beige/Svart Tattoo 5 cm x 5 m
FargeBeige/Svart
Dynamic Tape 5 cm Beige/Beige 5 cm x 5 m
Dynamic Tape 5 cm Beige/Svart Tattoo 5 cm x 5 m
Bredde
277,-
-+
Antall i kart: 120
Antall enheter i kjøpsforpakning
100+ På lager

Dynamic Tape er en biomekanisk tape, en helt ny kategori av sports- og terapeutisk taping.

Egenskaper: Elastisk i alle retninger og med kraftig elastisk rekyl, absorberer kraft for å redusere arbeidsmengden til kroppen. Denne tapemetoden har som mål å direkte avlaste, modifisere bevegelsesmønstre og gi bedre funksjon.

Dynamic Tape gjør alt dette med en myk og pustende tape av høy kvalitet og styrke, og blir brukt av profesjonelle utøvere verden over. Fra rehabilitering til toppidrett endrer Dynamic tape måten vi ser på sports- og terapeutisk taping. Den kommer i to forskjellige bredder, 5 cm og 7,5 cm. Du kan lese mer om Dynamic Tape her .

Dynamic Tape må ikke forveksles med kinesiologitape. Kinesiologitape er laget hovedsakelig av bomull, kan strekkes ca. 140% i en retning og har et definert rigid sluttpunkt. Den har en forsiktig rekyl og er designet for å «løfte» huden og bidrar til å redusere hevelse og smerte.

Dynamic Tape er laget av nylon og lycra og kan strekkes i alle fire retninger, kan strekkes over 200% og har ikke et restriktivt sluttpunkt. Dynamic Tape har en sterk rekyl og er designet for å endre bevegelsesmønster mens den absorberer kraft og fører energien tilbake i muskelens bevegelse.

 

34646