Håndtreningspakken

Varenr: 120141
Håndtreningspakken Håndtreningspakken Håndtreningspakken Håndtreningspakken Håndtreningspakken Håndtreningspakken Håndtreningspakken
899,-
-+
10 På lager

Håndtreningspakken - for sterkere og smertefrie hender! 
 
Vi har gjort det enkelt for deg som ønsker å komme i gang med håndtrening. Med "Håndtreningspakken" får du den beste prisen på det du trenger for effektiv og skånsom håndtrening.

Pakkens innhold:
Chemoderm Massasjekrem, 500 ml
Handmaster Plus, 3-pack (tre forskjellige motstander på strikker og baller)
AlfaCare Miniband, 4-pack (fire forskjellge motstander)

Håndtrening:
Håndtrening er et effektivt treningstiltak som mange mennesker kan ha nytte av, ikke bare de med håndartrose. Det finnes i dag ingen kur mot håndartrose, men forskning viser at håndøvelser bidrar til å vedlikeholde bevegelse, smertereduksjon, økt gripekraft og bedre mestring i daglige aktiviteter. Hånden består av mange små muskler og har på samme måte som resten av kroppen, behov for motstand og stimulering gjennom trening. Fordelen med håndøvelser er at de kan gjøres “hvor som helst og når som helst”. Det er dog viktig å fokusere på øvelsene og sikre korrekt og effektiv gjennomføring. Sliter du med smerte i den ene hånden, anbefaler vi likevel at begge hendene trenes. Dette vil kunne ha en forebyggende effekt.

Se vårt håndtreningsprogram her.

118742