Cho-Pat Golfer's Elbow Support Medium

Albuestøtte

Varenr: CPGES44
Cho-Pat Golfer's Elbow Support Medium Albuestøtte
Størrelse
246,-
-+
8 på lager

Cho-Pat Golfer's Elbow Support påfører et medialt trykk på underarmen for å stabilisere muskler, minimere stress, lindre smerte og promotere rehabilitering etter skade.

Golfalbue er en vanlig skade dersom man utfører oppgaver som påfører underarmen mye belastning. Golfalbue kjennetegnes ved smerte og sårhet på innsiden av albuen der hvor senene fra underarm og overarm møtes, men man kan også kjenne smerte på innsiden av hele underarmen ned mot håndleddet. Betennelsen er vanligvis et resultat av små rifter i fibrene som fester underarmsmusklene til skjellettet. Dette oppstår ofte på grunn av overdreven belastning i underarmen.

Cho-Pat Golfer's Elbow Support påfører et tilstrekklig trykk for å hjelpe å stabilisere musklene i underarmen. Dette minimerer stress og belastning på musklene, og hjelper på smertelindring og ubehag. Både golfspillere og andre med samme symptomer vil kunne oppleve at støtten gir svært god lindring mot smertene i tillegg til å forebygge nye plager knyttet til overanstrengelse av musklene i underarmen.

Mål armens omkrets rett under albuen. Er du midt mellom to størrelser anbefales det minste alternativet.  

Størrelser:

Str.: S M L XL
Cm:  21-24  24-28 28-32 32-36

73132