Ropes Black Line Sling

Varenr: 100609
Ropes Black Line Sling Ropes Black Line Sling Ropes Black Line Sling Ropes Black Line Sling
2 139,-
-+
Antall i kart: 6
Antall enheter i kjøpsforpakning
100+ På lager
Black Line er en slynge for tradisjonell slyngetrening. Slyngene gir ustabilitet og bidrar dermed til en mer funksjonell og effektiv trening av spesielt kjernemuskulaturen. Reguleringsmekanismen er enkel å bruke, og gjør det lett å justere lengden på slyngen til ulike øvelser. Slyngen har håndtak som er polstret som gjør det mykt og gir god komfort. I tillegg er håndtakene splittet, noe som bidrar til ytterligere komfort og veldig god støtte for kne og albue. Håndtakene er festet med karabinkroker. Dermed er det enkelt å hekte av håndtakene og krysskoble disse slik at det dannes en bredslynge. Med den 'innebygde' bredslyngen økes antall mulige øvelser man kan utføre uten å måtte kjøpe tilleggsprodukter.

Ropes Black Line Sling leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest slyngen i Doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med slyngen på reise, kontoret, treningssenteret osv. Produktet kan også eksempelvis brukes over en bærebjelke eller ved å skru opp en øyeskruer i taket. Denne allsidige slyngen egner seg til profesjonelt bruk, såvel som til hjemmetrening. Skruer/festemidler medfølger ikke.

Innhold:
Doorbag
To separate slynger
To karabinkroker for oppheng

Dersom Ropes Black Line Sling monteres med to separate oppheng, anbefaler vi 40-50 cm avstand mellom opphengene.

Festemidler til tak medfølger ikke.
 
I videovinduet under ligger en spilleliste med monteringsinstruksjon og en rekke treningsøvelser. Trykk på ikonet oppe til høyre i videovinduet for å åpne oversikt med alle videoene i spillelisten.
 
1236