Pulseroll Vibrerende Massasjeball

Varenr: 118912
Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball Pulseroll Vibrerende Massasjeball
1 349,-
-+
Antall i kart: 6
Antall enheter i kjøpsforpakning
Ikke på lager (17 dager estimert levering)

Pulseroll Vibrerende Massasjeball er et dypt behandlende massasjeprodukt som ikke er større en en gjennomsnitlig hånd. I motsetning til de vibrerende rullene fra Pulseroll kan massasjeballen nå spesifikke triggerpunkter rundt om på kroppen. Ballen brukes til muskelrestitusjon og smertelindring. Ballen gir en effektiv masasjebehandling og hjelper å løse opp i knuter og stive muskler. Ballen er ideell til bruk på setemuskulatur og under føttene. Kan gi god smertelindrende effekt ved plantar fascitt og lignende fotsmerter.

Massasjeballen er svært enkel i bruk, og den vibrerende teknologien gjør det meste av jobben på egenhånd. Skru på ballen og velg ønsket intentsitetsnivå, og press mot kroppsdelen man ønsker å behandle. Ønsker man en behagelig og avslappende massasje kan man velge en av de laveste hastighetene og legge lite av kroppsvekten sin over ballen. For en dypere behandling kan man velge et høyere intensitetsnivå og legge mye kroppsvekt på ballen. Man kan også holde ballen i hånden og rulle over ønsket område. Påfør ønsket mengde press.

Spesifikasjoner:

  • Fire hastigheter: 2200 RPM, 3300 RPM, 1500-3700 RPM pulserende, 4000 RPM
  • Batterilevetid: Opp til seks timer fra fulladet tilstand. Levetid avhenger av hvilket nivå ballen brukes på.
  • Vekt: 0,68 kg
  • Størrelse: Diameter 10,5 cm
107256