Pulseroll Vibrerende Peanøttball

Varenr: 118911
Pulseroll Vibrerende Peanøttball Pulseroll Vibrerende Peanøttball Pulseroll Vibrerende Peanøttball Pulseroll Vibrerende Peanøttball Pulseroll Vibrerende Peanøttball
898,-Kampanjepris
1 497,-Ordinær pris
-+
Antall i kart: 6
Antall enheter i kjøpsforpakning
3 på lager

Pulseroll Vibrerende Peanøttball er perfekt for massasjebehandling av siden, ryggen, setemuskulatur og legger. Den innovative peanøttformen passer komfortabelt rundt musklene og når dypt på området man fokuserer på. Peanøttballen gir en effektiv masasjebehandling og hjelper å løse opp i knuter og stive muskler. Kan også brukes for å aktivere musklene som en del av oppvarming før trening. Anbefales spesielt for setemuskulatur og legger.

Peanøttballen er enkel i bruk, og den vibrerende teknologien gjør det meste av jobben på egenhånd. Skru på ballen og velg ønsket intentsitetsnivå, og press mot kroppsdelen man ønsker å behandle. Ønsker man en behagelig og avslappende massasje kan man velge en av de laveste hastighetene og legge lite av kroppsvekten sin over ballen. For en dypere behandling kan man velge et høyere intensitetsnivå og legge mye kroppsvekt på ballen. Man kan også holde ballen i hånden og rulle over ønsket område. Påfør ønsket mengde press.

Spesifikasjoner:

  • Fire hastigheter: 2200 RPM, 3300 RPM, 1500-3700 RPM pulserende, 4000 RPM
  • Batterilevetid: Opp til seks timer fra fulladet tilstand. Levetid avhenger av hvilket nivå ballen brukes på.
  • Vekt: 0,78 kg
  • Størrelse: 18 x 7 x 7 cm
107250